Perruqueria

Contactar

SERVEIS


Tints amb o sense amoníac que contenen OLIS NATURALS, QUERATINA I COL·LAGEN per a la cura de la fibra capil·lar. Decoloració SENSE AMONÍAC!

Tints 100% naturals

Tints naturals 100% a base de Henna i altres plantes que matisen el cabell blanc amb un efecte natural i brillant. És una coloració semipermanent, a més amb propietats anticaiguda i anticaspa.

Productes sense parabens ni sulfats

Sense parabens ni sulfats, amb productes orgànics i naturals, cèl·lules mare, àcid hialurònic, proteïnes de seda, extracte de caviar, mantega de karité, olis de palma, extracte de mentol, cítrics, queratina, rosa mosqueta, i mes ... Cada classe de xampú i tractament farà renéixer el teu cabell des de la primer aplicació. Tractaments segons la teva necessitat a preus accessibles. Pots comprar els productes i continuar la cura a casa.

Tractaments per el cabell

Queratina, reconstrueix la fibra capil·lar i dóna flexibilitat, cos i brillantor al pentinat.
Nutrició, i hidratació, repara on el cabell necessita, tornant al seu estat natural ..
Cèl·lules mare, alt poder regeneratiu, extret d’una classe de poma verda, fórmula suïssa.
Àcid hialurònic, regenera i rejoveneix tota la textura del cabell, brillantor extrem.
Anticaiguda, tricologia capil·lar, cabell, pell i bulb, reparant caspa, greix, debilitamiento del cabell, cuir cabellut sensible, alopesias.

Preus dels tractaments: 10 euros

Allisat anti-age

Allisat del cabell de forma natural. Controla el volum i l'encrespament. Textura sedosa. Efecte anti-oxidant i anti-envelliment.

Extensions de cabell natural i postissos

Extensions naturals Remy, amb textura suau i brillant, de qualitat europea, tots els colors i llargs. REUTILITZABLES! .Es poden pentinar amb assecador o planxa.
També amb cortina, depèn de la necessitat. Postissos i Perruques de tots els llargs i qualitats. Consulta el teu pressupost. Demana cita per al teu millor atenció.

Call Now ButtonLLÁMANOS 680 90 82 44
× Ecríbenos
Escríbenos por Whatsapp